Общи условия за организиране на празнични събития и рождени дни в „Детски център Пух и Прасчо”

1. Заявка за запазване на дата и час за Вашето парти може да направите по телефон, имейл, чрез формата за запитване на сайта ни. Заявката се пази и е валидна до 24 часа от направата й, освен ако няма друга уговорка с наш служител.

2. Капарото за заявеното парти е в размер на 50.00 лв. и рожденият ден се счита за резервиран едва след като то бъде внесено. Вашето капаро може да оставите на място в  „Детски център Пух и Прасчо” или след като Ви бъде издадена фактура, да го преведете по банковата ни сметка.

3. Подробностите около предстоящото парти се уточняват десет дни до седмица преди датата на събитието.

4. В случай, че се наложи промяна по направената заявка, тя може  да се направи  и по телефон или имейл.

„Детски център Пух и Прасчо” не гарантира, че ще успее да изпълни промени, направени в последния момент, или в деня на партито, но ще направи всичко възможно за това.

5. Внасянето на храна и напитки от клиентите на „Детски център Пух и Прасчо” се осъществява по реда на Правилата за безопасност в клуба и във връзка с отделни промоционални пакети, които позволява това.

6. При внасяне на торта или друга сладка или солена храна е необходимо тя да бъде придружена от сертификат за качество.

7. Молим да бъде спазен заявеният час за начало и край на Вашето парти. Може да освободите детският център до десет минути след края на събитието. Служителите на „Детски център Пух и Прасчо” ще Ви помогнат с подаръците, цветята и друго необходимо. УМОЛЯВАМЕ ВИ, бъдете коректни спрямо нас и спрямо другите ни клиенти, които също искат да зарадват своето дете!

8. При желание да удължите рожденият ден, и ако има такава възможност, ще е необходимо да се плати наем на зала за допълнителния престой. За 30 минути – 20.00 лв., за 60 минути 40.00 лв.

Общи условия и правила за безопасност

при организиране на празнични събития

в "Детски център Пух и Прасчо"

 

gallery/puhiprascho

Уважаеми клиенти, 

За нас безопасността на Вашите деца е от първостепенно значение. Не по-малко внимание обръщаме и на прозрачността във взаимоотношенията си с Вас като наши възложители. За да гарантираме приятния и незабравим празник на Вашето дете, ние ще Ви помолим да се запознаете с нашите Общи условия и Правила за безопасност, валидни при организирането на празнични събития на територията на клуба. 

Правила за безопасност при организиране на празнични събития и рождени дни в „Детски център

1. В Детски център „Пух и Прасчо” ние държим на безопасността и хигиената. За да пазим хигиената на децата, в детския кът на залата за игра се влиза само с чисти пантофки или чорапки. Родителите имат непрекъснат достъп до своите деца на определените за това места, или ползвайки чисти калцуни в детския кът.

2. Деца под 3 годишна възраст не се допускат в детския кът без придружител.

3. Забранена е консумацията на внесена отвън храна в детския кът. На определените за хранене места се консумират храни и напитки от предварително изготвеното детско меню за празника. В случай, че желаете Вашите деца да консумират нещо специално, което Вие сте приготвили или внесли, ние ще Ви помолим да го декларирате писмено пред нас.

4. Забранено е внасянето на малки играчки, електрически и остри предмети.

5. По време на парти, агресивното и буйно поведение на децата не се толерира! Обслужващият персонал е длъжен да уведоми  родителите. Ако родителите не вземат мерки,  с оглед личната безопасност на детето и безопасността на останалите деца се прекратява играта на дете в детския кът.

6. Молим родителите на хронично болни деца  да информират персонала за наличието на заболяване. Родителите поемат лична отговорност за безопасността на децата си, в случай че болестта оказва влияние върху поведението им или налага  специалните нужди и грижи.

7. Персоналът на Детски център „Пух и Прасчо” е в правото си да не допуска или прекрати престоя на дете при проява на някой от следните симптоми: кашлица, хрема, обрив, висока температура, остри болки в коремната област, незарастнали рани или скорошни операции.

8. Служителите на Детски център „Пух и Прасчо” се грижат за комфорта и забавлението на децата в детския кът, но не носят персонална отговорност при случайни инциденти или наранявания по време на игра. Безопасността и отговорността при инциденти и нещастни случаи принадлежи на техните родители.